Tanja Uvera

Modna oblikovalka

"Izgled je prvi vtis o človeku."

Moje ime je TANJA UVERA

Sem modna oblikovalka in izdelujem unikatne pletenine.

Kot modna oblikovalka sem svojo kariero posvetila izdelovanju unikatnih oblačil, predvsem pletenin, ki so zelo nosljive in obenem dovoj opazne in ekstravagantne, da prinesejo radost v vsakdan in nepozabne svečane dogodke.

Ljubim barve in oblike, ki pritegnejo oko. Za ljudi, ki negujejo umetnost oblačenja, jih navdušujejo nevsakdanje kombinacije in želijo biti opaženi, izdelam unikatno pleteno oblačilo.

Za prosti čas sem pa ustvarila kolekcijo udobnih športnih oblačil “Sportivo”.

Atelje se nahaja v starem mestnem jedru v Mariboru na Lentu. Tam ustvarjam nove kolekcije, ki jih predstavljam na Ljubljanskem fashion weeku. Na podlagi teh kolekcij vam stilsko in barvno svetujem ter izdelam unikatno oblačilo prilagojeno vam, da ga boste enostavno kombinirali z vašo obstoječo garderobo.

Mnenje strank

 • “Vedno sem imela zadržke pred pletenimi oblekami, ker sem se bala, da bodo poudarile tudi tisto, kar ne želim. Dokler si nisem dovolila in poskusila Tanjinih. Ne želim, da zveni 'pocukrano', a ko sem oblekla Tanjino obleko je bilo zame, kot da bi se pokrila z nežno odejo, ki me varuje, a hkrati krasi. In kmalu sem ugotovila, da njene čudovite kreacije neverjetnih barv, poudarijo najlepše, kar je na ženski, ki jo nosi. Zato jih ponosno oblečem tudi na prireditve, kjer moderiram na odru in kjer je zelo pomembno, da se v njih dobro počutim, saj tudi to pomaga k dvigu samozavesti. In še dejstvo, da se zaradi naravnih materialov, v njih sploh ne spotim. Pravzaprav, vsako moderacijo končam enako sveža, kot sem jo začela. 🙂🙂🙂🙂”
  Anita Mlakar
  svetovalka za komunikacijo in odnose z javnostmi
 • Rada imam barve in unikatna oblačila, narejena po meri. Tanja je uresničila vse moje želje, tudi to, da je obleka polna bleščic. 😊😊😊😊
  Melita Ragolič
  Šola umetnosti in galerija ATILEM
 • Natasa-Rus_mnenje
  "Tanjina stranka in oboževalka sem že skoraj 20 let. V tem času se je najin odnos razvil v prijateljstvo, saj je njena energija čista, iskrena in živahna, takšna kot so tudi njena oblačila. V njih se vedno počutim posebno in udobno, saj so unikatna, mehka, prilagodljiva glede na priložnost in najboljše .... se ne mečkajo. Tako so tudi vedno nepogrešljiv del garderobe na vseh mojih potovanjih. Njeno črno jopo nosim v vseh zimskih časih, oblekla sem jo že najmanj 1.000 krat, in vem, da jo bom nosila še vsaj enkrat toliko."
  Nataša Rus
  Direktor projektov v Tovarni podjemov
 • Vida-Lipovnik-Bosiljevac-mnenje
  Najprej sem opazila barve, potem me je prevzela mehkoba tkanin, na koncu sem vsaj en kos morala imeti... Obleka je na meni izgledala božansko. V Tanjinih kreacijah se počutim udobno in zapeljivo hkrati.
  Vida Lipovnik Bosiljevac
  dipl.ing. radiologije, Vaše zdravje
 • S Tanjo zelo rada sodelujem zaradi njene sposobnosti prisluhniti in v svoje kolekcije vplesti želje in potrebe mojih strank. Navdušila me je s kolekcijo Sportivo, v kateri je povezala sodobne potrebe in tradicionalno Žensko esenco v elegantna in udobna oblačila za prosti čas.
  Vesna Hostnik
  Stilistka
Ne mara čakati v gužvi, zato se vozi z vespo na Lent v atelje, ki ima prijazno delovno temperaturo. Vsi, ki pridejo noter s te poletne vročine, gredo stežka ven, pravi in dodaja, da tukaj najraje preživlja poletne dni, zato tudi mož in hčeri pridejo radi popoldne v atelje. Ko je Festival Lent, dobi Maribor poseben čar, še primakne.
Ne mara čakati v gužvi, zato se vozi z vespo na Lent v atelje, ki ima prijazno delovno temperaturo. Vsi, ki pridejo noter s te poletne vročine, gredo stežka ven, pravi in dodaja, da tukaj najraje preživlja poletne dni, zato tudi mož in hčeri pridejo radi popoldne v atelje. Ko je Festival Lent, dobi Maribor poseben čar, še primakne.

Sodelovanje z Vesno Hostnik

Vesna pri individualnem stilskem svetovanju,
v svojem butiku La Vision v Domžalah,
vedno poskrbi, da ženska zasije v svoji unikatnosti in lepoti.

Najnovejše iz bloga

14/11/2021
Novi mint komplet “Sportivo”
Ta komplet (sicer s krilom, hlače so nove) je v prodaji od pomladi in ti lahko po odzivih zagotovim, da so pupe zadovoljne, tudi tiste z XL konfekcijo.
16/11/2021
Novembrske novice
in praznična ponudba
Smo sredi jeseni, oviti v tople pletenine. Ja vem, hecni časi so, ampak življenje na mikro ravni (če vzamemo za primer en dan, 24 ur) pa ostaja enako.
Vabim vas, da se naročite na “VIP mailing listo”. Prvi boste dobili vabilo na modne dogodke, obvestilo o popustih in prvi boste izvedeli kaj pripravljam novega za vas.
Tokrat pa boste na vaš e-mail prejeli kodo za 10% popust za prvi nakup.


10% popust  UNIKATNA OBLAČILA

  Naša spletna trgovina deluje po sistemu prednaročil, če izdelek ni na zalogi.

  DOSTAVA

  Po nakupu bomo naročene kose izdelali samo za vas v enem do treh tednih. Oblačila, ki so na zalogi dobite v treh delovnih dneh po plačilu.